Wijsheid

De Boom van  Wijsheid

Wanneer ik volledig vrij ben, kan doen wat ik wil voel ik het Leven het sterkst stromen. Een oneindige bron van energie welt in mij op. Ik kan vliegen, ik kan willekeurig welke plek in de kosmos bereiken.

Even goed ben ik een organisch levend wezen, ik ben een mens en bewandel deze aarde. Ook volledig vrij, doe ik wat ik wil als mens op deze aarde. Ongebonden door de zwaarte van het bestaan gedragen door het licht voel ik mij verlicht. 

Wat doe ik met deze vrijheid, wat doe ik met de kracht van mijn wil, waar kies ik heen te gaan, waar kies ik te blijven? Waar landt het zaad van mijn zijn, welk zaad laat ik landen in mijn akker, waar plant ik mijn boom, welke planten geef ik water: alle keuzen liggen open.

Mijn vrijheid kiest geluk voor jou en mij.

In de geleide meditatie die Hans toepast in zijn Transparent CHI lessen maakt hij graag gebruik van het beeld van de boom die energie uit de aarde optrekt, door het vocht te laten verdampen via de bladeren. Daaar stroomt ook de licht energie in en zorgt voor energie en voedsel om de wortels verder te laten groeien. 

Voor de website van tweede Hans www.transparent-chi.org heeft Mea Stoeltjes de Tai Chi poses geschilderd in penseel streken in ZEN stijl.  De Haiku en de grafische vormgeving komt van tweede Hans.

In de CHI oefening heeft elke beweging meerdere diepere betekenissen. Hans heeft deze samen gevat in twaalf thema's. 

In het samen spel tussen  Hans en Mea zijn de teksten voor die thema's door Hans in 2018/2019 verwoord. Het eerste belang was voor hem duidelijk te maken op welke manier hij probeert  bij te dragen aan het Geluk van Mea. 

Wijsheid

Kom kijken en luisteren naar de Online events: 

Zie en hoor hoe zo'n combinatie van woord en beeld opkomt.

tweede Hans is een pseudoniem voor Hans Oosting
+31 (0)6 371 99 659
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin